"Džarovski"
"Džarovski"

Džarovski: Zašto se čudite ishodom žreba za SP? Pa može i utakmica da se namesti

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.12.13. | 11:44

Švajcarci su dobili lakšu grupu zbog Blatera, a Francuzi zbog Platinija

DžarovskiVelibor Džarovski, nekadašnji menadžer mnogih muzičkih i sportskih zvezda poznatiji kao majstor nameštanja rezultata, smatra da je žreb grupa za SP namešten. Džarovski ističe da je svakome ko je i malo upleten u prljavi posao jasno da tu nisu bila čista posla.
"U najlakšoj grupi su Švajcarska, jer je predsednik FIFA Sep Blater Švajcarac, kao i Francuska, zato što je predsednik UEFA Francuz Mišel Platini. Za protivnike u E grupi dobili su slabi Ekvador i još slabiji Honduras. Mislite da je to slučajno? Ne, nije. Žreb je milion posto namešten", tvrdi Džarovski.

Na pitanje kako je moguće namestiti žreb na tako visokom nivou, odnosno kako može tako nešto tvrditi bez čvrstih dokaza, kontroverzni Džarovski je imao spreman odgovor.
"Kakvo ti je to pitanje? Ništa lakše! Jedna kuglica bude malo toplija od drugih, i eto ti... Ili neka bude malo teža, i to je to... Znam kako se to radi, jer sam mnogo puta nameštao žreb Kupa Makedonije, kako bi moj Vardar dobio slabijeg protivnika. Ako već vi mene pitate kako mogu tako nešto da tvrdim, pitam ja vas zašto naše balkanske reprezentacije koje će igrati na SP, Bosna i Hercegovina i Hrvatske, nisu u laganim grupama? Jasno, zato što nemamo lobi i svoje čelnike u UEFA i FIFA".

Popularni Džaro tvrdi da nije nemoguće da neke utakmice i na SP u Brazilu naredne godine „budu unapred odlučene".
"Sve se može namestiti. Zašto ne bi mogla i utakmica na SP-u", pita se Džarovski.

(FOTO: Mozzart Sport)


 

Izabrane vesti


tagovi

EvropaMakedonijareprezentativni fudbalSP BrazilVelibor Džarovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara