"Aleksandar Kolarov"
"Aleksandar Kolarov"

Džeko spasio grešnog Kolarova! Romi izmiče Liga šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.01.18. | 22:41

U zaostaloj utakmici Serije A 1:1 na gostovanju kod Sampdorije

Aleksandar KolarovDelovalo je do skora nezamislivo, dugo već Lacijali gledaju u leđa gradskim rivalima iz Rome. Ali ove sezone mogli bi Sergej Milinković Savić i drugovi da Rim ofarbaju u plavo. Posle 21 komletiranog kola u Seriji A manje popularni rimski klub odmakao je Vučici na velikih pet bodova, pošto je Sampdorija u zaostaloj utakmici 12. runde takmičenja uspela da otkine dva boda timu Euzebija De Frančeska - 1:1.

A i taj jedan bod koji je Samp uzeo verovatno ima gorak ukus, jer su domaći vodili sve do sudijske nadoknade kada je Edin Džeko na savršeno ubacivanje 18-godišnjeg Mirka Antonučija glavom izvukao remi za Vučicu.

Izabrane vesti

 

Reprezentativac BiH, koji bi svakog časa mogao da pređe u Čelsi, tako je učinio veliku uslugu našem Aleksandru Kolarovu, pošto bi upravo srpski bek bio smatran za tragičara meča da je Sampdorija slavila.

Kolarov je naime pred sam kraj drugog poluvremena krenuo na centaršut Gastona Ramireza sa leve strane, ali ga je putanja lopta prevarila. Otišla je nešto više no što je on mislio. Ili je igranjem godinama na vrhunskom nivou već izraubovani veteran pomislio da se vratio u dvadesete, da može više da skoči…

Bilo kako, umesto u nogu, lopta ga je pogodila u ruku, pa je sudija posle “konsultacija” sa video tehnologijom pokazao na belu tačku. Fabio Kvaljarela bio je neumoljiv.

Nastavak utakmice je ipak pokazao da Kolarov možda i nije najveći krivac za remi. Štaviše, možda bi najpravednije bilo reći da Roma večeras jednostavno nije imala sreće. Prosto je neverovatno koliko je Vučica napadala, koliko je šansi stvorila… Uzalud. Lopta jednostavno nije htela u mrežu.

Sve dok nije došla do Džeka. Ne traži ga Čelsi slučajno… 

Serija A, zaostale utakmice:

Lacio - Udineze 3:0 (1:0)
/Samir 22ag, Nani 47, Anderson 86/

Sampdorija - Roma 1:1 (1:0)
/Kvaljareal 45+2 penal - Džeko 91/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksandar KolarovEdin DžekoEvropaItalijaRomaSampdorijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara