""
""

Džudžak beži iz Turske zbog terorista

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.07.16. | 16:00

Mađarski krilni napadač nema više nameru da igra za Bursu. Bundesliga najrealnija opcija

Kapiten reprezentacije Mađarske Balaž Džudžak objavio je da napušta tursku Bursu i da se seli iz ove države zbog straha od terorizma koji već nekoliko meseci tamo vlada.
“Zabrinut sam zbog terorističkih napada i strahujem da će ih u budućnosti biti još više”, istakao je Džužak za radio Klas FM iz Budimpešte.

Izabrane vesti

Strelac dva gola za Mađare na Evropskom prvenstvu u Francuskoj rekao je da ne želi da otkriva ime novog kluba, mada su lokalni mediji javili da će krilni fudbaler razornog šuta karijeru nastaviti u nemačkoj Bundesligi.

Pratite uživo naš blog o prelaznom roku

Bursa, koja je bila jedanaesta u šampionatu Turske prošle godine, odredila je cenu od 7.000.000 evra za Mađara kojeg su prošlog leta platili samo 2.000.000 Dinamu iz Moskve. Na 23 utakmice za Bursu postigao je tri gola. Inače, u centru Burse grada u kojem nastupa Džudžak, u aprilu ove godine desio se teroristički napad u kojem je 13 ljudi povređeno.

Prošle nedelje tri bombaša samoubica napali su aerodrom u Istanbulu, a u akciji su poginule 44 osobe, povređeno je preko 200 ljudi.   

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaTransferiSuper ligletnji prelazni rok 2016Balaž Džudžak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara