""
""

Efes “cilja“ Hajnsa u letnjem prelaznom roku

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.05.15. | 17:32

Grčki mediji navode da je posle nedavnog poraza u polufinalu Fajnal fora Evrolige trener CSKA Dimitris Itudis dobio dozvolu da napravi velike rezove u ekipi. Jedan od prvih “žrtava“ takve odluke uprave CSKA verovatno će da bude Hajns, a predstavnici Efesa već su počeli sa “opipavanjem“ pulsa kod menadžera američkog košarkaša

Američki centar Kajl Hajns mogao bi na leto da dres moskovskog CSKA zameni opremom istanbulskog velikana Efesa. Grčki mediji navode da je posle nedavnog poraza u polufinalu Fajnal fora Evrolige trener CSKA Dimitris Itudis dobio dozvolu da napravi velike rezove u ekipi.

Izabrane vesti

Jedan od prvih “žrtava“ takve odluke uprave CSKA verovatno će da bude Hajns, a predstavnici Efesa već su počeli sa “opipavanjem“ pulsa kod menadžera američkog košarkaša.

Hajnsu na leto ističe ugovor sa Moskovljanima, pa mu CSKA gotovo je izvesno neće ni ponuditi nastavak saradnje, a u Efes bi došao kao slobodan igrač.

Amerikancu je ovo druga sezona u timu CSKA, a prethodne je dve godine zaredom osvajao titulu prvaka Evrope u dresu grčkog Olimpijakosa.

Hajns je tokom koledž karijere igrao za univerzitet Grinsboro, a u Evropi je još nosio dresove italijanskog Verolija i nemačkog Bamberga.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaRusijaKajl HajnsEvropaEvroligaDuda IvkovićCSKA MoskvaAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara