Egipatski Trezege - Interova ispomoć Parmi

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.06.18. | 12:41

Pa ako se dokaže, ko zna...

Mahmud Hasan, egipatski reprezentativac mnogo poznatiji pod nadimkom Trezege, uskoro će postati novi igrač Intera! Prethodnih dana spekulisalo se o tome da su Nerazuri angažovali 23-godišnjeg momka koji je oduševio u prošloj sezoni u dresu turske Kasimpaše, a Trezege je danas sam potvrdio da su informacije istinite. On je takođe istakao da će narednu sezonu najverovatnije provesti na pozajmici...
"Stižem u Milano, pa onda idem u Parmu. Biće to jednogodišnja pozajmica", oglasio se Egipćanin, a preneli gotovo svi italijanski mediji. 

Mahmud Hasa - Trezege u Evropu je došao 2015. iz Al Ahlija. Prvo je igrao za Anderleht kao pozajmljeni igrač, potom su ga Belgijanci otkupili za 2.200.000 evra, da bi ga prosledili na pozajmicu u Kasimpašu. Turci su za taj luksuz izdvojili pola miliona, ali su i izboksovali otkupnu klauzulu, pa su ga za svega 2.000.000 kupili posle fantastične sezone (16 golova i 8 asistencija).

Izabrane vesti

Trezege tako danas vredi daleko više, a s obzirom na sasvim pristojne nastupe na Mundijalu u Rusiji nema sumnje da su Nerazuri poduboko morali da zavuku ruku u kasu. Za sada nema reči o kojim se ciframa radi.  

Trezege će biti prvo zvučnije pojačanje Parme ovog leta i jedan od aduta u borbi za opstanak u Seriji A. Pa ako se pokaže imaće verovatno budućnost i u Interu...

Foto: Action Images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018David TrezegeMahmud Hasan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara