""
""

Ekskluziva iz Makedonije: Raul Gonzales od leta predvodi Pari Sen Žermen!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.11.17. | 17:48

Španac dolazi na klupu Svetaca da bi i njima doneo uspeh u Ligi šampiona. Al Kelaifi ga namamio unosnim ugovorom

Iz Makedonije stiže ekskluziva koja je odjeknula kao bomba u evropskom rukometu: Raul Gonzales se seli na klupu Pari Sen Žermena!

Izabrane vesti

Makedonski portal Sportmedia.mk ekskluzivno saznaje da je trener Vardara postigao dogovor da od naredne sezone preuzme PSŽ. Raul Gonzales je napravio čudo u Makedoniji i prethodne sezone predvodio Vardar do istorijske titule šampiona Evrope. Zanimljivo, u tom finalu Gonzalesov Vardar je savladao upravo PSŽ koji je bio favorit i koji je već godinama jedan od najjačih evropskih klubova.

Otkako je arapski kapital ušao u PSŽ, klub iz francuske prestonice je izrastao u rukometnu silu na Starom kontinentu. Dominiraju domaćom scenom gde su osvojili četiri titule u prethodnih pet sezona, dok su u Ligi šampiona išli korak po korak. Prethodne sezone su prvi put došli do finala, ali ih je Vardar porazio. Očigledno je to bio signal za bogate vlasnike iz Katara da španskog trenera namame u svoj tabor unosnm finansijskom ponudom.

Trener Pari Sen Žermena je trenutno hravtski stručnjak Zvonimir Serdarušić koji je već najavio da će napustiti funkciju na kraju sezone. Od rukometnih zvezda, dres Svetaca nose Omeje, Genshajmer, Abalo, braća Karabatić, Hansen, Narsis... 


tagovi

Raul GonzalesRK Pari Sen Žermenrukomet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara