"Sporna situacija iz prvog poluvremena"
"Sporna situacija iz prvog poluvremena"

Eksplozija Nemanje Mihajlovića: Nisam bio u ofsajdu! Pretrčao sam Petkovića, da me nije oborio išao bih u gol

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.02.16. | 19:40

"Čemu sve ovo u ovako važnoj utakmici", zapitao se 20-godišnji krilni napadač

Sporna situacija iz prvog poluvremena

Imaće fudbaleri Partizana zbog čega da žale u najsvežijem porazu od Crvene zvezde, u jubilarnom 150. večitom derbiju. Možda i ne toliko zbog konačnog rezultata, što je i sam rekao trener Parnog valjka Ivan Tomić, već najviše zbog svih spornih detalja koji su duel dva ljuta rivala stavila u drugi plan. A kod dve situacije zbog kojih se podigla najveća prašina glavni akter bio je golobradi Partizanov krilni napadač Nemanja Mihajlović. Prvo kada ga je oborio Marko Petković usred šesnaesterca, a potom i kada je poništen čist pogodak nakon iskusne asistencije kapitena Saše Ilića.

Izabrane vesti

Lučo i Ugo za nezapamćenih “plus 32“, Partizan ima zbog čega da (se) žali (VIDEO)

Vruće glave izašao je nekadašnji igrač Rada pred novinare u Humskoj 1, vidno ogorčen i bilo je jasno - nikako nije mogao da se pomiri sa vođenjem utakmice od strane sudijske trojke na čelu sa Vladom Glođovićem. Prvo o spornom penalu...
"Svi na stadionu videli su da je bio čist penal. Prošao sam Marka Petkovića, on me je srušio, a da sam nastavio dalje išao bih u gol šansu. Ne znam dokle će više ovako ići i čemu sve ovo", prozborio je ljutito Mihajlović i zatim prokomentarisao detalj iz drugog dela igre i poništen gol.
"Ima ovih stručnjaka koji ocenjuju. Baš me zanima sta će sad biti. Gledali smo i snimak svih detalja, a za onu šansu u drugom poluvremenu - ja nisam bio u ofsajdu. Čemu sve ovo u ovako važnoj utakmici", zaključio je 20-godišnji fudbaler crno-belih. 

Slaba uteha za aktuelnog šampiona Srbije u ovom trenutku je ta da je u Mihajloviću dobila uzdanicu za budućnost...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja MihajlovićFK Crvena zvezda150.večiti derbi150. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara