""
""

Ekspresan povratak u Premijer ligu: Meklaren visi - Mojes na vezi sa Njukaslom!

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.03.16. | 21:41

Iako je uprava kluba sa Sent Džejms Parka na dovođenje igrača u prošloj godini uložila čitavih 100.000.000 evra, taj novac se nije preslikao na rezultate kluba, pa Svrakama sada ozbiljno gori pod nogama

Dejvid Mojes bi ekspresno mogao da se vrati u Premijer ligu, nakon kratkotrajnog boravka u Španiji. Bivši šef struke Evertona, Mančester Junajteda i Real Sosijedada u finišu sezone bi mogao da nasledi Stiva Meklarena na klupi Njukasla i pokuša da sa posrnulim Svrakama obezbedi opstanak u elitnom rangu.

Izabrane vesti

Iako je uprava kluba sa Sent Džejms Parka na dovođenje igrača u prošloj godini uložila čitavih 100.000.000 evra, taj novac se nije preslikao na rezultate kluba, pa Njukaslu sada ozbiljno gori pod nogama.

Meklaren je već istrošio sve svoje kredite, a veštačko disanje bi mogao da dobije samo ukoliko u ponedeljak uspe da savlada lidera Lester na King Pauver stadionu. Ipak, s obzirom kako ove sezone igraju Lisice, Svrakama se ne piše dobro.

Mojes se nije proslavio tokom boravka u Mančesteru i San Sebastijanu, ali dugogodišnji kvalitetan rad na Gudison Parku još uvek ima snažan odjek u engleskom fudbalu.

Iako se možda ne radi o treneru koji od kojeg možete da očekujete trofeje, svakako bi mogao da bude pun pogodak u trenutnoj situaciji na Sent Džejms Parku, gde bi mogao da stabilizuje ekipu i izvuče je iz ponora u kojem se nalazi.

Njukasl nakon 29. kola u Premijer ligi zauzima pretposlednje 19. mesto sa bodom manje, ali i utakmicom manje od Sanderlenda, koji je prvi iznad crte u opasnoj zoni.

(FOTO: Action images)


tagovi

Stiv MeklarenPremijer ligaEvropaEngleskaDejvid Mojes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara