""
""

Eli Babalj došao na probu kod Popovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.01.17. | 19:38

Nekadašnji napadač Crvene zvezde u potrazi za klubom

Zaboravljeni Australijanac Eli Babalj je nestao sa fudbalske mape i u poslednje vreme se nije ništa čulo o njemu, a sada sa “kraja sveta” stižu vesti da je došao na probu kako bi se izborio za ugovor.

Izabrane vesti

Babalj je trenutno na testiranju u Vestern Sidnej Vonderersima, australijskom prvoligašu koji sa klupe predvodi nekadašnji reprezentativac Toni Popović. Babalj već neko vreme trenira sa Vonderersima i pokušaće da se izbori za ugovor s obzirom da je slobodan igrač i da dugo nije igrao zbog teške povrede.

On je pre godinu dana pokidao ligamente kolena dok je igrao za Adelejd kao pozajmljen igrač AZ Alkmara i od tada ga nema na terenu. Dok se oporavljao, istekao mu je ugovor sa Holanđanima i ostao je bez kluba. Pre toga je šest meseci igrao na pozajmici u Zvoleu, ali nije ostavio neki poseban utisak.

Babalj je 2012. godine došao kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdi, ali se ispostavio kao promašaj. Posle toga se vratio u Melburn, pa je prešao u AZ Alkmar gde nije dobio minutažu.

Sada je na probi u Sidenju koji ima ogromne probleme sa povredama i trenutno trener Popović na raspolaganju ima samo jednog napadača koji je neiskusni 19-godišnjak.
“Došao je na probu. Dugo nije igrao i pružićemo mu priliku da trenira i da pokaže koliko može”, rekao je Popović.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vestern Sidnej Vonderersmeđunarodni fudbalEli BabaljAustralija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara