""
""

ENGLEZI OŠTRO PO ŠIMUNIĆU: Najgori start ikada! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.09.13. | 19:20

Štoper Hrvatske je bio isuviše spor, pa je startovao ne samo nogom već se poslužio i laktom, kako bi sprečio Sulejmanija da postigne verovatno pobedonosni pogodak za Srbiju, piše Dejli mejl

Brutalan start Josipa Šimunića nad Miralemom Sulejmanijem brzo je obišao ceo svet i izazvao negativne reakcije sportske javnosti. Novinari britanskog Dejli mejla pišu da su frustracije zbog gubitka trke sa Belgijom za plasman na Svetsko prvenstvo očigledno bile prevelike za 35-godišnjeg Josipa Šimunića, koji je brutalno startovao na Sulejmanija i zaradio direktan crveni karton.

Šimunić je bio isuviše spor, pa je startovao ne samo nogom već se poslužio i laktom, kako bi sprečio Sulejmanija da postigne verovatno pobedonosni pogodak za Srbiju, piše Dejli mejl.

Izabrane vesti

Englezi nisu propustili da napomenu, da ovo nije prva kontroverza koja prati karijeru Josipa Šimunića, pa su potsetili na detalj iz meča sa Australijom sa Svetskog prvenstva 2006. godine, kada mu je sudija Grem Pol tri puta pokazao žuti karton.

Štoper Hrvatske je nakon meča na Marakani uputio izvinjenje svima, ali je napomenuo da bi i sledeći put tako startovao, ukoliko bi se našao u sličnoj situaciji.

(FOTO: Star Sport, Action images)


tagovi

HrvatskaJosip Šimunićreprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara