""
""

GOTOV JE! Englezi posle 67 dana najurili selektora!

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.16. | 20:21

Korupcijski skandal došao glave Semu Alardajsu

Selektoru Engleske Semu Alardaju došao je glave korupcijski skandal koji poslednja 24 sata potresa Englesku! Kako javljaju ostrvski medji iskusni stručnjak podneo je večeras ostavku pod pristiskom medija i ona je prihvaćena. Zvanično saopštenje očekuje se tokom večeri. 

Nekadašnji menadžer Boltona, Njukasla, Sanderlenda, Vest Hema i još nekoliko premiejrligaških klubova tako će ostati bez "najbolje funkcije na svetu" posle samo 67 dana u fotelji. On je imao ugovor vredan 3.000.000 funti po sezoni i stopostotan učinak - jedna utakmica, jedana pobeda. 

Izabrane vesti

Da podsetimo, Alardajs je nadrljao zbog toga što je snimljen kako u jednom restoranu novinarima Dejli Telegrafa prerušenim u menadžere deli savete kako da izbegnu određene restrikcije Fudbalskog saveza prilikom transfera fudbalera.

Miror navodi da bi privremeno rešenje na klupi Engleske trebalo da bude Garet Sautgejt i da bi on trebalo da vodi naredna dva duela u kvalifikacijama za Mundijal protiv Malte i Slovenije, ali Gardijan tvrdi kako nekadašnji selektor mlade reprezentacije nije zainteresovan za kratkoročnu funkciju.

(foto: Action Images)


tagovi

EngelskaEngleskaEvropameđunarodni fudbalreprezentativni fudbalSem Alardajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara