Milan Milanović
Milan Milanović

Enigma u Surdulici: Ne znamo kako da se pripremamo za Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.09.18. | 11:28

Jer ne znaju u Radniku u kom će sastavu crveno-beli igrati

Napoli stiže u utorak i sve je u Ljutice Bogdana podređeno dolasku italijanskog predstavnika. Ali pre toga treba obaviti i prvenstvene obaveze. Radnik na stadionu “Rajko Mitić” ne bi smeo da bude prevelik izazov. Da Crvena zvezda igra u najjačem sastavu. Ali niko ne zna u kom će sastavu crveno-beli istrčati na teren. I to pravi problem i njenom subotnjem protivniku u Superligi.
Ne znamo šta da očekujemo i ne znamo u kom će sastavu domaćin igrati, pa da se tako i pripremamo. Pred Crvenom zvezdom je naredne nedelje vrlo bitna utakmica Lige šampiona za koju će joj biti potrebni najbolji igrači, pa mislim da će ovu utakmicu igrati fudbaleri koji su do sada imali manju minutažu”, razmišlja novi trener Radnika Milan Milanović.

Ostaje mu zato samo da se koncetriše na svoj tim. Dve nedelje nisu dovoljne da se ekipa privikne na zahteve novog trenera.
"Imali smo ozbiljan rad i jednu kontrolnu utakmicu u ovih petnaestak dana. Momci su željni igre, imaćemo jaču konkurenciju za prvu postavku, imamo i povređenih igrača, ali ćemo pokušati da odradimo pametno i odigramo dobro i da se prikažemo u najboljem svetlu te i pokušamo da dođemo do nekih bodova",- dodaje Milanović.

Izabrane vesti

Utakmica Crvena Zvezda - Radnik igra se u subotu od 20:30 na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, a direktan prenos je na kanalu TV Arena Sport.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Milan Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara