""
""

Enrike odmah o potencijalnim odlascima: Razgovaraćemo sa Ćavijem, Maskerano ima profil kapitena

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.05.14. | 16:52

"Ja sam više od menadžera, ja sam vođa. Ovde sam da vodim ekipu, liderske veštine su veoma važne", rekao je novi strateg Katalonaca

Novoizabrani trener Barselone Luis Enrike poručio je danas da će u katalonski tim uneti znatne izmene, kako bi ekipa ponovo vratila primat u Evropi.
"Ovo je veoma uzbudljiv dana za mene, veoma poseban. Danas počinjemo da gradimo novu Barsu. Barselonu koja će ponovo podići ljude. Ove godine ćemo uneti znatne izmene, pojačaćemo ekipu u svim linijama", rekao je Enrike.

On je precizirao da će negovati napadački stil igre i dodao da će njegov ostanak u klubu zavisiti samo od titula koje bude osvojio.
"Ja sam više od menadžera, ja sam vođa. Ovde sam da vodim ekipu, liderske veštine su veoma važne", rekao je Enrike.

Izabrane vesti

Španski stručnjak je danas i zvanično preuzeo Barselonu, umesto Argentinca Herarda Martina koji je pre dva dana odstupio sa funkcije, pošto su Katalonci prvi put posle šest godina ostali bez velikog trofeja.

Enrike nije želeo u ovom trenutku da govori o statusu Seska Fabregasa, ali je jeste o potencijalnim odlascima Ćavija i Maskerana.
"Ćavi je moj prijatelj i bivši saigrač, mi ćemo sesti sa njim i videti šta želi. Maskerano je u sličnoj situaciji, on ima profil kapitena. Imamo vremena da donesemo odluku", rekao je Enrike.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraLuis EnrikeHavijer MaskeranoEvropaCavi Ernandes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara