""
""

Erić za MOZZART Sport: Posle Kairata, možda padne i Atletiko Madrid!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.11.15. | 22:41

"Naravno, Madriđani su favoriti, mi smo novajlije u elitnom takmičenju, ali sad nastupamo kompletni jer u prvoj utakmici šef nije poveo šestoricu prvotimaca zbog utakmica u domaćem prvenstvu“, naveo je bivši fudbaler OFK Beograda

U četvrtom kolu Lige Šampiona ekipa Astane srpskog golmana Nenada Erića dočekuje Atletiko iz Madrida. Kazahstanci su trenutno poslednji u grupi C, sa osvojenim jednim bodom, dok su Jorgandžije prve sa šest poena.

Izabrane vesti

Kazahstanski reprezentativac i bivši čuvar mreže Ofk Beograda  za MOZZART Sport podvlači da Astanu očekuje izuzetno težak meč.
“Svi znamo da Atletiko ima veoma jaku ekipu što su nam pokazali u prvoj međusobnoj utakmici. Ipak, uzdamo se u domaći teren, veštačku travu i veliku euforiju koja vlada u gradu. Stadion će biti ispunjen do poslednjeg mesta. Naravno, Madriđani su favoriti, mi smo novajlije u elitnom takmičenju, ali sad nastupamo kompletni jer u prvoj utakmici šef nije poveo šestoricu prvotimaca zbog utakmica u domaćem prvenstvu“.

Da li  očekujete neki novi bod na kontu i da li ćete igrati zatvoreniju varijantu?
”Znam da će ekipa pružiti maksimum i bilo bi idealno kad bi iz dobre igre stigli do remija. To bi bio veliki uspeh za klub. Očekujem da više pažnje posvetimo odbrani, nećemo se zaletati jer će Atletiko svaku našu grešku kazniti. Nadam se da neće biti golova u mojoj mreži“.

Šta se dešava u nacionalnom šampionatu?
”Posle meča u Madridu odigrali smo derbi sa Kairatom koji smo rešili u našu korist. Sad smo prvi, sa bodom više od Kairata, ali u poslednjem kolu imamo tešku utakmicu protiv trećeplasiranog Aktobea. Ukoliko pobedimo, mada smo iscrpljeni od velikog broja utakmica, odbranićemo titulu. Nadam se da će tad naš stadion biti zavidno popunjen i da će nam navijači pomoći da se ponovo popenjemo na tron“, rekao je na kraju Erić.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)    


tagovi

Nenad ErićLiga šampionaKazahstanFK AstanaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara