""
""

Erik Baji - potencijalni problem Mančester Junajteda

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.10.16. | 12:45

Fudbaler iz Obale Slonovače propušta najvažniji deo sezone

Mladi defanzivac Erik Baji je sigurno pokazao najviše od svih letošnjih pojačanja Mančester Junajteda.

Izabrane vesti

Tamnoputi štoper je demonstirao vrhunsku klasu nekoliko puta tokom jeseni i videlo se da vredi svaki cent od uloženih 38.000.000 evra, koliko je plaćen Viljarealu. Ali, ne može baš sve da bude pozitivno kada je o njemu reč, pa Žozea Murinja uskoro očekuje potencijalno veliki problem.

Baji je reprezentativac Obale Slonovače i standardni član ove reprezentacije koju sredinom januara očekuje učešće na završnom turniru Kupa afričkih nacija u Gabonu. Takmičenje počinje 14. januara, što znači da Baji sigurno neće nastupiti na velikom derbiju Engleske protiv Liverpula na Old Trafordu koji se igra baš tih dana.

Kako je finale KAN na programu 5. februara, a očekuje se da Obala Slonovače napravi veliki uspeh, Murinjova odbrana bi mogla da bude na popriličnoj vetrometini na utakmicama sa Stoukom, Halom i Lesterom koje bi takođe 22-godišnji štoper propustio, ako bi se njegov nacionalni tim plasirao tamo.

Zato bi Portugalac mogao da navija da Obala slonovače što pre bude eliminisana kako ne bi morao da krpi odbranu. Od ostalih premijerligaša tokom KAN u Gabonu najviše bi mogli da propate Lester - koji ima Slimanija i Mareza u Alžiru, odnosno Liverpul koji će ustupiti Sadija Manea selekciji Kameruna.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Afrički kup nacijaEngleskaErik BajiPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara