"Stari poznanici"
"Stari poznanici"

Esijen: Mančesteru fali Vidićevo vođstvo

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.11.14. | 11:24

Pred derbi Milana fudbaler iz Gane našao je vremena da pohvali srpskog defanzivca

Stari poznaniciFudbaler Milana Majkl Esijen rekao je da Mančester junajtedu fale Vidićeve odbrambene i liderske sposobnosti.

Njih dvojica biće na različitim krajevima terena u nedelju kada se u Derbi dela Madonini sastaju Milan i Inter. To neće biti prvi put da njih dvojica igraju neki derbi, pošto je Esijen branio boje Čelsija, dok je Vidić bio u Mančesteru.

Izabrane vesti

Otkada je Nemanja napustio Mančester, novi trener Van Gal se muči da uklopi standardan štoperski duo, a pokušavao je da uvede omladince Pedija Mek Nera i Tajlera Bleketa, kao i Dejlija Blinda, Majkla Kerika i Markosa Roha.
"Čini mi se da Junajtedu fali Vidićevo vođstvo, pošto im i ne ide baš najbolje, posebno kada je u pitanju odbrana. On je sjajan momak i odličan defanzivac. Daje sve svom klubu i unosi celo telo u svaki start. Biće zanimljivo susresti sa njim u novoj ligi. Jedva čekam i nadam se da ćemo pobediti", hvali Esijen našeg asa. 

Doduše, i prošle sezone dok je Vidić bio u klubu, Mančester je loše započeo sezonu pod Mojesovim vođstvom, ali je Nemanja većinu vremena bio povređen.

Još uvek nije sigurno da će legendarni defanzivac startovati meč protiv Milana, pošto Mančini ima na raspolaganju još tri štopera, a ne voli da igra u formaciji sa tri igrača u poslednjoj liniji.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaGanaInterItalijaMajkl EsijenMilanNemanja VidićSerija ASrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara