""
""

Everton od januara planira napadački tandem Lukaku – Suarez

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.12.13. | 16:08

Karamele žele da sjajnom Belgijancu pridodaju i odličnog Argentinca

Suarez od januara na Gudison Parku! Pre nego što osećaj čuđenja preplavi navijače Liverpula, da odmah kažemo da nije reč o Luisu, ali jeste o još jednom sjajnom napadaču istog prezimena.

Izabrane vesti

Karamele su najozbiljnije zainteresovane da dovedu odličnog Argentinca iz Anderlehta Matijasa Suareza. On je bio najbolji igrač belgijskog giganta dve dok početkom prošle sezone nije doživeo tešku povredu kolena koja mu je upropastila transfera težak 12 miliona evra u CSKA iz Moskve. Oporavak je dugo trajao i Suarezu je padala cena. Vratio se na teren krajem prošle sezone i polako počeo da hvata formu.

Partijama u dosadašnjem delu sezone je podsetio kakav je golgeter i opet privukao interes jačih klubova. Everton je najviše zagrizao i pokušaće već u januaru da se dokopa sjajnog Argentinca, mada i Arsenal vreba iz prikrajka.

U napadu Eveertona trenutno briljira Romelu Lukaku, ali on će se gotovo sigurno narednog leta vratiti u Čelsi odakle je pozajmljen. Nikica Jelavić i Aruna Kone su razočarali u dosadašnjem delu sezone i trener Roberto Martinez razmišlja da proda jednog od njih i da na tom mesto dovede Suareza kako bi u drugom delu sezone imao paklen napadački tandem. Pogotovo što su Suarez i Lukaku igrali zajedno u Anderlehtu pre dve godine i što su odlično sarađivali na terenu.

Cena Argentinca iznosi oko 10 miliona evra. 

(FOTO: Action images)


tagovi

AnderlehtBelgijaEngleskaEvertonEvropaMatijas SuarezPremijer ligaŽupiler Pro ligaRomelu Lukaku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara