"Mi smo mašnicu stavili, za svaki slučaj"
"Mi smo mašnicu stavili, za svaki slučaj"

Evertonov novogodišnji poklon od 50.000.000 evra! Za Šnajderlinom stiže i Depaj, fali još samo mašnica

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.12.16. | 21:25

Na Gudisonu imaju velike planove za zimu

Mi smo mašnicu stavili, za svaki slučaj

Nesrećna epizoda Morgana Šnajderlina na Old Trafordu biće završena u januaru, a sledeća destinacija Junajtedove skupocene investicije verovatno će biti - Everton. 

Izabrane vesti

Žoze Murinjo je potrvdio da je francuski vezista tražio da bude stavljen na transfer listu, klub mu je momentalno uslišio molbu, a uprkos tome što je Toni Pjulis javno izašao i rekao da je VBA ponudio oko 20.000.000 evra prvi favorit je i dalje Everton. Tako bar javlja dobro obavešteni Liverpul Eho, koji je otišao korak dalje i ozbiljno zatresao Gudison Park najavom da Everton navijačima sprema novogodišnji poklon od 50.000.000 evra!

Naime, pored toga što bi tim Ronalda Kumana mogao da pojača Šnajderlin, holandski stručnjak želi da iskoristi aktuelnu situaciju i sa Teatra snova povuče i Memfisa Depaja

Međutim, Everton će imati ozbiljnu konkurenciju imati u Romi, koja je navodno takođe ozbiljno zagrizla za nekadašnjeg bisera PSV, čiji kvaliteti nisu dostigli željeni nivo u Mančesteru. Depaj je ozbiljno nezadovoljan činjenicom da nije u prvom planu i pokušaće da u narednom peridu reši pitanje budućnosti, a ona će gotovo sigurno biti van Junajteda. 

Kuman je vspreman da Depaju i Šnajderlinu ponudi standardno mesto u prvom timu, što je obojici dosta nedostajalo u poslednje vreme.

Liverpul Eho navodi da će Everton tokom januara tražiti još jednu opciju u srcu odbrane, a navodno prva želja je Žoze Fonte iz Sautemptona. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvertonEvropaMemfis DepajMorgan ŠnajderlinPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara