EVO DOGOVORA! Ode Bonući u Juventus, Milanu stižu Kaldara i Iguain

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.07.18. | 23:44

Prvi, sada će se raditi na detaljima...

Kakav kraj dana u Italiji!

Milan i Juventus postigli su prvi, usmeni dogovor za tri bombastična transfera! Juventusu se vraća Leonardo Bonući, a u suprotnom smeru idu Matija Kaldara i Gonzalo Iguain! Italijanski Skaj u ovim kasnim satima javlja da su čelnici Rosonera i Stare dame postigli prvi, usmeni dogovor i da će se do konačnog sporazuma doći vrlo brzo.

Izabrane vesti

Danas je u milanskom Palacu Pariđi održan sastanak kojem su prisustvovala dvojica direktora - Leonardo i Fabio Paratići, te Bonućijev agent Alesandro Lući i Kaldarin predstavnik Đuzepe Rizo. Posle višesatnih razgovora došlo se do gotovo senzacionalnog dogovora dve strane – Juventus i Milan će razmeniti štopere, a Rosoneri će na jednogodišnju pozajmicu dobiti i Gonzala Iguaina!

Trampa štoper za štopera definitivno je najveći šok, pošto je Bepe Marota pre samo nekoliko dana izjavio da je Matija Kaldara nedostupan i da će ostati u Juventusu. Mada se u poslednjem trenutku čak uključio i Čelsi, Milan će ipak kompletirati štoperski tandem Kaldara – Romanjoli, koji bi trebalo da predstavlja budućnost italijanskog reprezentativnog fudbala.

Bonući će se posle loše jednogodišnje epizode u Milanu vratiti u Juventus, gde će zajedno sa Kjelinijem, Benatijom, Barzaljijem i možda Ruganijem (verovatno ide u Čelsi) braniti boje Bjankonera u novoj sezoni. Nije isključeno da Juventus dovede još jednog štopera za novu sezonu ukoliko bi Rugani otišao u London, ali to je druga priča.

Milanu takođe stiže iskusni napadač, koji bi trebalo da obezbedi oko 20 golova u novoj sezoni. Biće to skupocena pozajmica, bar po prvim informacijama. To znači da je Čelsi ispao iz kombinacije, mada kako će se još raditi na detaljima, nije isključeno da dođe do nekog preokreta. Ne bi bio prvi put ovog leta da vidimo potpuni zaokret u pregovorima... Iguain se i dalje nalazi na odmoru u Buenos Ajresu, ali bi koliko do nedelje trebalo da bude ponovo u Torinu, verovatno kako bi se oprostio od dosadašnjih saigrača.

Sada ćemo svi nestrpljivo čekati detalje ovog posla...

Kako lud dan u Italiji!

#UltimOra #Mercato
#Milan, principio di accordo con la #Juventus
Scambio alla pari #Bonucci-#Caldara
#Higuain arriverebbe in prestito oneroso
Si continua a lavorare per trovare un accordo#SkyCalciomercato #SkySport

— Sky Sport (@SkySport) July 27, 2018

 


tagovi

Matija KaldaraLeonardo BonučiGonzalo Iguain

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara