""
""

Evo šta Rašović planira za Širak: Starteri Šćepović, Malbašić i Ivanov

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.07.13. | 10:05

Trener Partizana odlučio se za tri promene u odnosu na prvi susret sa Jermenima, mada ne bi bilo iznenađenje da na dan utakmice odustane od te ideje...

Razočaran pristupom i odnosom prema obavezama na prvom evropskom gostovanju, najavio je Vuk Rašović promene u startnih 11 za revanš sa Širakom, a prema poslednjim informacijama iz Partizana sutrašnji susret sa prvakom Jermenije trebalo bi da počnu Marko Šćepović, Filip Malbašić i Ivan Ivanov.

To znači da će se, iz sastava koji je pre šest dana remizirao u Gjurmiju, na klupu preseliti Nemanja Kojić, Predrag Luka i Vojislav Stanković, pa će sa novim snagama u odbrani (Bugarinu propao trsnsfer u Bazel), manevru i špicu (bili rezervisti u prvom meču, igrali u drugom poluvremenu) prvak Srbije pokušati da preskoči prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Ostatak tima ne bi trebalo da pretrpi promene i ukoliko sve bude teko prema planu (bez povreda) u sredu, od 20.45 na Topčiderskom brdu meč bi trebalo da počnu: Lukač – Aksentijević, Ostojić, Ivanov, Volkov – Saša Marković - Malbašić, Jojić, Saša Ilić – Ninković, Šćepović.

Namerno potenciramo reč trebalo, iako je pomenutu varijantu Vuk Rašović probao na poslednjem treningu i već nekoliko dana je ima na papiru, ali ako se zna da je i pred 144. večiti derbi na dan utakmice odustao od ideje da susret sa Crvenom zvezdom počnu Marko Šćepović i Miloš Jojić valja i sad biti oprezan. Tada se promena najavljenog sastava mogla tumačiti željom za iznenađenjem večitog rivala koji je u međuvremenu doznao imena startera, a ako i Jermeni urade slično, ne bi bilo iznenađenje da Rašović odstupi od pomenutog plana.

Ono što je sigurno je činjenica da od igrača pod ugovorom u konkurenciji za revanš nisu Petar Grbić i Vladimir Stojković (nisu još prijavljeni UEFA), kao ni dvojica koja bi tokom dana mogli da se obavežu na saradnju, Erik Đemba Đemba i Milan Obradović.

Crno-beli su sinoć trenirali na stadionu u Humsko 1j, na koji će večeras istrčati i fudbaleri Širaka, a zanimljivo je da su gosti tražili da im se obezbedi i mesto za trening na dan utakmica, u sredu jutro radiće na stadionu Zemuna.

 

(FOTO: partizan.rs)

 

 

 


tagovi

Filip MalbašićIvan IvanovLiga šampionaMarko ŠćepovićFK PartizanŠirakSrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara