""
""

Evra, Dugari i stidne dlačice Zinedina Zidana

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.05.17. | 15:52

Defanzivac Marselja izvređao nekadašnjeg napadača reprezentacije Francuske

Nekadašnji defanzivac Mančester Junajteda Patris Evra izazvao je veliku frku u Francuskoj u intervjuu koji je dao nekadašnjem saigraču u reprezentaciji Vilijamu Galasu

Izabrane vesti

On je, naime, udario na Kristofa Dugarija, nekdašnjeg reprezentativca ove zemlje koji ga nije štedeo u kritikama prethodnih godina. Od povrataka u Marselj tokom zime Evra, nekadašnji kapiten Galskih petlova, batalio je da piše po socijalnim mrežama “koliko voli fudbal”. Francuzi ga ne mirišu zbog afere iz 2010. kada je bio jedan od uzroka fijaska na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a upravo tada Dugari mu se kao komentator zamerio.

I dan-danas, nekadašnji napadač Bordoa i Milana voli da potkači Evru u nastupima na TV ekranu, pa je zato dobio svoje i to u intervjuu u kojem je Galas pitao Evru za komentar.
“Ako Dugari ima problem sa mnom, neka dođe u Marselj, da ga raspravimo. Nema problema. Poštujem ga, bio je šampion sveta, Evrope, svega. Ali, mislim da je nakon svega toga on jedina osoba na svetu koja zna koliko tačno ima stidnih dlačica Zinedin Zidan”, rekao je Evra

Ova izjava izazavala je lavinu komantara u Fransukoj, a svi mediji preneli su je pod naslovom “Evra ponizio Dugarija”, pa se sada čeka odgovor nekadašnjeg napadača Bordoa i Milana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

FrancuskaKristof Dugarimeđunarodni fudbalPatris EvraZinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara