""
""

Evra: Volim da igram tamo gde je s***e!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.09.17. | 16:35

Iskusni defanzivac o posrnuću Olimpika iz Marselja

Bez obzira što je novi projekat na Velodromu doživeo težak udarac porazom od Monaka (6:1) prošle nedelje, Patris Evra brani novo rukovodstvo Olimpika iz Marselja.

Izabrane vesti

U intervjuu za list La Provens iskusni levi bek kaže da je normalno da se desi neki debakl, jer je situacija još uvek sveža.
„Nisam čuo da je iko ko se bavi ovim projektom obećavao da će dovesti Mesija, niti se razmetao velikim izjavama. Ako je neko obećao kavijar, a poslužio navijačima tinjevinu, očekivano je da bude povika sa tribina, ali niko nije davao velika obećanja tokom leta“, kaže Evra.

Za iskusnog Francuza Olimpik je sigurno na pravom putu bez obzira na probleme.
„Možda neki misle da nećemo uspeti, ali sam uveren da hoćemo, jer se svaki veliki posao realizuje po fazama, postepeno. Izabrao sam Marselj iz razloga što su mi mnogi rekli da ne idem tamo. Pričali su mi da je atmosfera uzavrela, da su navijači tamo ludi… Ali, ja volim s***a! Takav sam, treba mi to“, ističe Patris Evra.

Na pitanje da li se plaši konkurencije koju je dobio u vidu Žordana Amavija, a koji je stigao iz Aston Vile, 36-godišnji defanzivac odgovara:
„Nisam došao ovde da igram svaku drugu utakmicu“, poručio je Evra uz napomenu da razmišlja i dalje o reprezentaiji Francuske iako ga Didije Dešan nije zvao od novembra prošle godine.

(FOTO: Action Images)


tagovi

FrancuskaLiga 1MarseljPatris Evra

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara