"Radost fudbalera Kaena"
"Radost fudbalera Kaena"

Evropa se smeje Remsovom golmanu koji je ušao sa loptom u gol, proradio Pešić (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.12.15. | 21:28

Neverovatan kiks čuvara mreže ipak nije skupo koštao ekipu, Monako surovo kažnjen

Radost fudbalera Kaena

Autogol Remsovog golmana Kosija Agase je detalj koji je obeležio utakmice večerašnjeg programa u 16. kolu francuske Lige 1.

Izabrane vesti

Rems je golovima Davida N'Goga slavio na gostovanju Genganu pa ga neverovatan kiks iskusnog čuvara mreže nije skupo koštao. N'Gog je doveo goste u vođstvo u prvom poluvremenu, da bi Agasa u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena šokirao sve na stadionu kada je relativno lak šut iz slobodnog udarca branio tako što je ušao u gol i uhvatio loptu iza gol linije!

Ipak, N'Gog je novim pogotkom uspeo da spase saigrača od statusa potpunog tragičara meča.

Tuluz je proradio i vezao drugu uzastopnu pobedu posle serije očajnih rezultta. Slavili su 3:0 na gostovanju očajnom fenjerašu Troi koji se promirila sa selidbom u niži rang. U strelce se upisao i srpski napadač Aleksandar Pešić koji je ušao sa klupe u 69. minutu da bi u finišu meča izbegao ofsajd zamku i overio pobedu svog tima. Poput Pešića, i Uroš Spajić je priliku dobio sa klupe u poslednjih dvadesetak minuta meča.

Očajni Bordo je nastavio da tone i niže loše rezultate. Večeras su minimalno poraženi na gostovanju Batsiji posle greške odbrane i golmana Karasoa u 88. minutu kada je Raspontino iskoristio njihovu lošu intervenciju.

Senzacija Kaen je nastavio da pravi iznenađujuće rezultate. Odoleli su na gostovanju Monaku i sa remijem 1.1 zadržali drugu poziciju na tabeli. Monako je bio daleko bolji tim, imao više šansi i preko Karilja došao u vosđtvo kada je Argentinac glavom u 66. minutu zatresao mrežu. Ipak, glavomet je skupo stajao Kneževe u 86. minutu pošto je Ben Jusuf glavom asistirao Rodelinu koji je na isti način pogodio za konačnih 1:1.

Sa neverovatnim rezultatima nastavlja i Gazelek Ajačio koji je pobedio peti put na poslednjih šest ligaških mečeva! Večeras su slavili 2:0 u Monepeljeu.

Liga 1, 16. kolo:

Anže - PSŽ 0:0

Lorijan - Nica 0:0

Nant - Olimpik Lion 0:0

Sreda:

Monako – Kaen 1:1 (0:0)
/Kariljo 56 - Rodelin 86/

Gengan – Rems 1:2 (1:1)
/Salibur 45+3 - N'Gog 15, 54/

Troa – Tuluz 0:3 (0:1)
/Isa 2, Akpa-Akpro 49, Pešić 86/

Monpelje - Gazelek Ajačio 0:2 (0:1)
/Zua 45+3, Čibumbu 74/

Bastija – Bordo 1:0 (0:0)
/Raspentino 86/
21.00 Lil - St. Etjen

Četvrtak:

21.00: Ren - Marselj

(FOTO: Action images)


tagovi

TuluzRemsMonpeljeLiga 1Kosi AgasaKaenGvido KariljoFrancuskaEvropaDavid NgogBordoBastijaAleksandar Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara