Fabrisio Dornelas, deveta zemlja i 18. klub

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.12.18. | 17:28

Avanturistički život nekadašnjeg Partizanovog štopera

Možda nije napravio karijeru kad je u omladinskoj školi Flamenga pravio prve fudbalske korake, ali nekadašnji štoper Partizana Fabrisio Dornelas vodio je više nego uzbudljiv život, pa je danas objavljeno da je pronašao i svoj, 18. klub. Verakruz. U Meksiku. Devetoj zemlji u kojoj će sada 28-godišnji štoper terati loptu.

Krenuo je iz Brazila, gde je između ostalih igrao za velikane poput Flamenga, Palmeiras, Kruzeira, Atletiko Paranensea, Vasko de Game i Fluminensea, bio je na pozajmici u Nemačkoj u Hofenhajmu, zatim iz Bragantina došao u Beograd, pa išao na Tajland u Muangtong, dalje u rumunsku Astru, preko nje i do Ašdoda u Izralu, na Kipru je bio član Omonije, u Kazastanu Aktobea, a zatim i za Guarani u drugoj ligi Brazila.

Izabrane vesti

Tamo je navodno ostavio veoma dobar utisak – ili ima baš dobrog menadžera – pa su ga mediji dovodili u vezu i sa Kuritibom i nekim evropskim klubovima, ali ga je na kraju Verakruz odveo u Meksiko, opet u drugu ligu.

Zanimljivo, prilikom objavljivanje vesti da je u današnjem danu potpisao ugovore sa petoricom fudbalera Dornelas je prikazan baš u Partizanovom dresu, iako je od njegove epizode u Humskoj proteklo već tri godine. Verovanto nisu mogli da pronađu fotografije iz Muangtonga ili Ašdoda.


tagovi

Fabrisio Silva Dornelas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara