FCSB premira Jaši - srušite Kluž!

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.03.18. | 14:55

Ne može bez uzburkanih strasti u Rumuniji

Devet godina posle istorijske titule sa Unireom Urzićeni - koja više ne postoji - Dan Petresku je blizu osvajanja još jednog pehara namenjenog najboljem u Rumuniji. Legendarni desni bek i nekadašnji as Steaue i Čelsija pravi je mašinovođa Železničara, koji pred start plej-ofa i odsudnih deste rundi imaju dva boda više o najbližeg pratioca FCSB-a.

Upravo šef struke Kluža smiruje strasti i skida pritisak sa pulena pred večerašnju premijeru sa najlošije plasiranim timom u doigravanju, KSMS Jašijem.
"Ako je Jaši loš tim, zašto je u plej-ofu? Radi se o sastavu koji je pobedio FSCB i Dinamo, igrao odlično sa Krajovom. Zato, molim vas, nemojte nam unapred upisivati tri boda. KSMS nije slab tim", istakao je Petresku, a onda se dotakao medijskih navoda da je FCSB (čitaj gazda Điđi Bekali, prim.aut.) obećao premije Jašiju ukoliko pobede u Klužu.
"Čuo sam da je igračima Jašija obećana pozamašna svota novca da nas večeras pobede. Ne verujem da su baš u tako velikim finansijskim problemima", završio je Petresku.

Izabrane vesti

Kluž i KSMS sastali su se dva puta u ligaškom delu sezone, a tim iz Jašija nijednom nije zatresao mrežu. Kod kuće je izgubio sa 2:0, a na mestu gde se i večeras igra, na stadionu Konstantin Radulesku bilo je 1:0 za Železničare. Kluž je u sjajnoj formi i zaista bi sve osim pobede domaćina bilo veliko iznenađenje.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 19:45 4523 RU1PF Cluj - CSMS Iasi kmb 1&0-2 2,05
Ukupna kvota2,05

RUMUNIJA 1, PLEJ-OF - 1. KOLO

Petak
19.45: (1,25) Kluž (5,00) KSMS Jaši (12,0)

Subota
19.45: (1,90) Univerzitatea Krajova (3,25) Astra (4,00)

Nedelja
19.45: (1,70) FCSB (3,45) Vitorul (5,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeDan Petresku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara