""
""

Feguli beži u Seriju A, ima i konkretnu ponudu velikana

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.01.17. | 16:52

Alžirac se rastaje sa Vest Hemom posle samo šest meseci

Roma, Vest Hem i Feguli - pregovori su otvoreni sa namerom da posao bude što pre relizovan, a da se Alžirac preseli na Olimpiko već ove zime. Njegov zadatak bi trebalo da bude da odmeni Mohameda Salaha, a sjajni fudbaler ima ugovor sa Čekićarima do leta 2019. godine.

Izabrane vesti

Sofijan Feguli je prošlog leta stigao u London kao veliko pojačanje, iz Valensije za džabe, ali se nije proslavio. Na 15 nastupa upisao je 555 minuta. Nije bio prvi izbor kod Slavena Bilića pa bi mogao lako da dobije odrešene ruke i preseli se u Seriju A.  

Romi se žuri, jer je već izvisila za Musondu kojeg Čelsi nije želeo da joj ustupi na pozajmicu.

Ta situacija ubrzala je pregovore sa Fegulijem, a ideja čelnika Vučice je da Alžirca uzmu na šestomesečnu pozajmicu, a da ga kasnije otkupe. Takođe, prema navodima iz Italije, Roma je već dogovorila sve detalje saradnje sa fudbalerom, ostalo je još samo da se dgvoori sa Vest Hemom. 

Frederik Masara, čovek koji je od odlaska Valtera Sabatinija zadužen za transfere u Romi već je odleteo u London na pregovore u vezi sa fudbalerom koji neće nastupati na Kupu afričkih nacija, a kako bi se dogvorio oko pozjamice sa pravom otkupa po formuli 1.000.000 evra odmah, plus 12.000.000 sledećeg leta. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaItalijaPremijer ligaRomaSerija ASofijan FeguliTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara