"Masimo Ferero"
"Masimo Ferero"

Ferero pred revanš: Ljut sam na igrače, ali možda u Novom Sadu išamaraju Vojvodinu

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.08.15. | 19:25

Predsednik Sampdorije hrabri ekipu pred meč na Karađorđu

Masimo FereroFilmski producent po zanimanju. Otudi i dramatična najava pred revanš Sampdorije i Vojvodine, iako je jasno da je novosadska Stara dama pobedom od 4:0 u Torinu jednom nogom zakoračila u baraž za plasman u Ligu Evrope. Predsednik italijanskog kluba Masimo Ferero ipak čini sve što je u njegovoj moći da u igračima Sampa probudi inat.
"I dalje verujem u prolaz dalje. Video sam da su igrači motivisani, znaju da su ostavili loš utisak i sada žele da se iskupe. Ko zna, možda u Novom Sadu išamaraju Vojvodinu i daju pet komada", optimistički će Ferero, iako je verovatno i sam svestan da su šanse Sampa u domenu teorije.

Stoga je i ljut na ekipu.
"Jesam, ljut sam, potkopali su sve dobro što smo uradili prošle sezone. Ali većina njih je i prošle sezone nosila ovaj dres i ne možemo sad da njihovu žrtvu iz prethodnih meseci odbacimo kao krpu. Rekao sam im da moraju da pobede iz tri razloga: Da vrate dostojanstvo, da se iskupe pred navijačima i treće – da se iskupe u mojim očima".

Izabrane vesti

Valter Zenga pak ne mora da brine za posao.
"On je moj izbor i ostaje u Sampdoriji. U stvari, možda oteram sve igrače, a samo njega ostavim", provocira javnost Ferero, a verovatno takotreba shvatiti i ovu raniju izjavu o pet lopti u mreži Voše.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SampdorijaMasimo FereroLiga EvropeItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara