"Ferero"
"Ferero"

Ferero se pomirio sa sudbinom: Ovo nije moja Sampdorija, zapisano je u zvezdama da ne uđemo u Ligu Evrope

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.07.15. | 09:45

„Dovešćemo još neke igrače, ali oni neće moći da igraju u revanšu“, rekao je predsednik italijanskog kluba

FereroPretpela je Sampdorija veliki poraz od Vojvodine u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope (0:4) i to je malo „spustilo“inače veoma razdraganog, veselog i za šalu spremnog predsednika kluba Masima Ferera. On je posle meča konstatovao da su šasne Sampa jako male.
Zasluženo smo izgubili i mogu samo da se izvinim. Ovo je bila utakmica gde je sve išlo u lošem smeru. Emocije koje su okruživale ovaj meč nisu bile dobre za nas. Ovo je bilo pravo pomračenje“, rekao je Ferero za klupski sajt.

On smatra da su jedino navijači bili na pravom nivou kada je domaćin u pitanju, kao i da Sampu „nije suđeno“ da zaigra u Ligi Evrope.
„Želim da se zahvalim našim navijačima koji su bili fantastični. Ovo nije bila moja Sampdorija. Pretpostavljham da je zapisano u zvezdama da ne uđemo u Ligu Evrope. Dovešćemo još neka pojačanja, ali oni neće moći da zaigraju u revašu sa Vojvodinom“, rekao je Ferero.

Izabrane vesti

Jako je teško očekivatu da neki tim može da se vrati posle poraza od 0:4 na svom terenu. Možda je stvarno zapisano u zvezdama, a možda je to ipak bilo na terenu.

(FOTO: Action images)


tagovi

FK VojvodinaSampdorijaMasimo FereroItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara