"Ferero"
"Ferero"

Ferero: Zamparini mi je pretio smrću zbog Bareta

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.02.15. | 09:47

“Zamparini bi trebao da se vrati unazad i da se priseti koliko je on igrača oteo od drugih kada nije pokazao džentlmenski manir", podseća prvi čovek Sampe

FereroPredsednik Sampdorije Masimo Ferero tvrdi da mu je prvi čovek Palerma Mauricio Zamparini pretio smrću zbog Edgara Bareta. Bareto je kapiten Sicilijanaca kome ugovor ističe na kraju ove sezone, a do sada je odbijao da isti produži što se poklopilo sa željom kluba iz Đenove da ga dovede na leto.
“Zamparini me je vređao, pretio smrću i zaista je sada prešao crtu. Ja sam dobio tri meseca suspenzije zbog jedne obične šale, tako da sada očekujem da pravni sistem interveniše, jer sam sit više njega. On dobija na publicitetu tako što me vređa. Dosta je bilo sa uvredama. Zvao sam samo da ga pitam za Bareta, a on mi je rekao da će me ubiti”, ponavljao je Ferero u razgovoru za Skaj sport.

Prvi čovek Sampe nastavio je u istom ritmu.
“Zamparini bi trebao da se vrati unazad i da se priseti koliko je on igrača oteo od drugih kada nije pokazao džentlmenski manir. Zvao sam ga i pitao da li možemo da pregovaramo sa Baretom, ali poštujem stare ljude i trebalo bi da ostanu smireni. Zamparini ponekad izgubi glavu”, poručio je Ferero.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ASampdorijaPalermoMauricio ZampariniMasimo FereroItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara