""
""

FIBA pominje i Evroligu, Zvezda ne brine

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.04.16. | 14:20

„Mislimo da klubovi iz Evrolige nisu ugroženi“, bilo je sve što nam je rečeno na Malom Kalemegdanu

Ozbiljan rat na relaciji FIBA-Evroliga nije odneo žrtvu u vidu reprezentacije Srbije, ali potpredsednik naše kuće košarke Dejan Tomašević je poručio da postoji ozbiljna pretnja. Danas se pojavila informacija da će FIBA izbaciti 13 nacionalnih timova čiji predstavnici su odlučili da igraju Evrokup.

Dakle, to je bila prva verzija događaja koju su plasirali mediji širom Starog kontinenta, ali... U pismu koje je FIBA poslala našim klubovima ( a u koje je MOZZART Sport) imao uvid jasno se vidi da je je svetska kuća košarka označila i Evroligu kao takmičenje koje treba izbeći... Rasplet se ne nazire, ali u Crvenoj zvezdi veruju da srpska košarkaška reprezentacija neće biti ugrožena zbog učešća kluba sa Malog Kalemegdana u Evroligi.

Izabrane vesti

Imali ste priliku da pročitate šta o aktuelnom problemu misle u Partizanu, dok su u Crvenoj zvezdi fokusirani na naredni okršaj sa CSKA.
„Nismo zabrinuti, pripremamo se za utakmicu sa CSKA. Mislimo da klubovi Evrolige nisu ogroženi“, glasio je odgovor iz Crvene zvezde.

(Foto Star Sport)


tagovi

ULEBSrbijaFIBAFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara