Filijala japanskog drugoligaša – neprikosniveni vladar Singapura

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.07.18. | 15:55

Albireks Nigata savladala i Hugang i sada ima 14 bodova prednost nad drugoplasiranim Tampines Roversom

Pauza od fudbala za većinu ljubitelja, ali ne i za one najpasioniranije. Zato idemo na izlet u Singapur, da vidimo šta to možemo da naučimo danas, a da nam bude od koristi za neke buduće tikete. A možemo da naučimo da Albireks Nigata nema konkurenciju u singapurskoj A ligi što je danas i potvrdio savladavši Hugang sa 2:1.

Ništa neuobičajeno na prvi pogled, Hugang je poslednji na tabeli, ali je ujedno i poslednji tim koji je Albireksu naneo poraz što se poslednji put desilo pre 35 utakmica. U ovoj sezoni Albireks nema apsolutno nikakvu konkurenciju o čemu svedoči niz od 14 pobeda u uvodnih 14 kola!

Izabrane vesti

Strelci protiv Nuganga bili su 21-godišnji Hirojoši Kamata i 22-godišnji Šuhej Hošino. Obojica Japanci što i ne čudi kad imamo u vidu da je Albireks Nigata filijala istoimenog japanskog drugoligaša. Dakle, u Japanu druga liga, u Singapuru nedodirljivi sa drugim timom.

Da sve bude još bolje za Albireks, drugoplasirani tim A lige Tampines je poklekao pred Vladimirom Prijomovim: dva gola Ukrajinca za pobedu DPMM iz Bruneja – iz druge države dakle – od 2:0. Albireks sada ima čak 14 bodova više od Tampines Roversa i hita ka trećoj uzastopnoj tituli šampiona.

SINGAPUR 1:

Jang Lajons – Gejlang 1:3
Tampines – DPMM  0:2
Hugang – Albireks 1:2
Golden Stejt – Houm junajted 0:2

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Singapur 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara