""
""

Filip Janković ima novi klub!

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.01.18. | 17:35

Seli se 200 kilometara jugoistočno

Srpski vezista Filip Janković menja klub i grad, ali ne i državu. Nekadašnje Zvezdino čudo od deteta karijeru nastavlja u Kordobi. Tačnije, u njenom B timu.

Izabrane vesti

Janković je prošlog leta kao slobodan igrač stigao u redove španskog trećeligaša Ekstremadure ali se nije naigrao, pošto je u prvenstvenim duelima samo dva puta ušao sa klupe. Ekstremadura je imala dobru polusezonu, nalazi se na drugom mestu na tabeli i trener nije računao na Jankovića u nastavku sezone.

Srpskom fudbaleru je saopšteno da može da traži novi klub i našao ga je oko 200 kilometara jugoistočno. Zajedno sa saigračem iz Ekstremadure Kikeom Ečavarijom se seli u Kordobin B tim koji se takmiči u istoj ligi. Ali za razliku od Ekstremadure kojoj dobro ide u Grupi 4 španskog trećeligaškog fudbala, Kordobin B tim se nalazi na rubu ispadanja u četvrti rang.

Prvi tim Kordobe se takmiči u Segundi koja je drugi rang španskog fudbala i povukao je nekoliko igrača iz B tima čime se otvorio prostor za dolazak Jankovića i još nekih pojačanja.

Janković se već upoznao sa novim klubom i gradom pošto je božićne praznike proveo u Kordobi kod prijatelja Saše Markovića koji igra za prvi tim. Član Kordobe je i nekadšnji prvotimac lučanske Mladosti, Saša Jovanović. Janković je već počeo sa treninzma u novom klubu... 

(FOTO: Star sport)


tagovi

Filip JankovićKordobaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara