"Filip Knežević"
"Filip Knežević"

Filip Knežević: Svi u Čačku dišemo kao jedan

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.10.15. | 14:24

Dobro raspoženje u taboru Borca pred susret sa OFK Beogradom

Filip KneževićRekordni učinak Borca posle 13. kola. Na stadionu kraj Morave verovatno ni najveći optimisti nisu očekivali da će posle više od trećine sezone u leđa čačanskih Zebri gledati i Partizan. Sledeći rival, barem na papiru, idealan protivnik da Borac nastavi sa dobrim rezultatima. OFK Beograd stiže u Čačak sa teškim bremenom za vratom. Romantičari su izgubili svih šest gostovanja u Superligi.

U Borcu pak sasvim drugačije raspoloženje o čemu svedoči i Filip Knežević.
"Dočekujemo Romantičarima na krilima sjajnih igara i rezultata. U svlačionici vlada izvanredna atmosfera, imamo najbolje trener u Srbiji i to je garant uspeha. Svi dišemo kao jedan i želimo da nastavimo ovako. Znamo da neće biti lako, ali prosto - ne plašimo se nikog", kaže Knežević, koji je sa pet golova najbolji strelac Borca uz Srđana Vujakliju.

Izabrane vesti

Trener Nenad Lalatović ponovo će na moći da računa na defanzivca Nenada Miletića, koji je odslužio suspenziju zbog kartona. Za tim će konkurisati i Dušan Mićić, ali u kombinaciji neće biti povređenih Zeca i Krstića, te suspendovanih Jablana i Jevtovića što će predstavljati veliki hendikep za tim.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFilip KneževićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara