"Ronaldo i Florentino Peres"
"Ronaldo i Florentino Peres"

Florentino Perez: Ronaldo će dočekati penziju u Realu

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.07.13. | 21:48

Tako je predsednik Reala stavio tačku na spekulacije o odlasku najboljeg igrača Kraljevskog kluba

Ronaldo i Florentino PeresUz sukob Murinja sa nekolicinom igrača, redove Reala prošle sezone potresalo je i konstantno nezadovoljstvo najboljeg igrača kluba. Kristijano Ronaldo je svoje loše raspoloženje zbog problema oko novog ugovora i statusa u klubu umeo da pokaže i na utakmicama. Zbog toga je ovog leta jedna od najčešćih transfer spekulacija bila odlazak Portugalca sa Santijago Bernabeua.

Kao buduće Ronaldove destinacije pominjali su se njegov bivši klub Mančester junajted i neizbežni francuski dvojac Pari Sen Žermen i Monako. Ono što je većina pretpostavljala potvrdio je i predsednik Reala Florentino Perez Ronaldo ne ide nigde.
"Ronaldo želi da ovde dočeka penziju, a klub želi to isto. Nije bilo nikakvih razgovora o novom ugovoru pošto je on na odmoru. Međutim, budite sigurni da će se Ronaldo penzionisati u Realu, baš kao što su to uradili Zinedin Zidan i drugi veliki igrači", rekao je Perez španskim novinarima.

Izabrane vesti

Kraljevski klub startuje sa pripremama za narednu sezonu 15. jula, a prvi kontrolni meč odigraće protiv novog člana engleskog Čempionšipa ekipe Bornmuta.

Real je u letnjem prelaznom roku iz Leverkuzena u svoje redove vratio desnog beka Danija Karvahala i  doveo još Malgino čudo Iska. Ipak, najveća promena je ona na klupi. Umesto Murinja, koji je spalio mostove za sobom pre nego što se vratio u Čelsi, Real će voditi doskorašnji trener Pari Sen Žermena Karlo Anćeloti.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFlorentino PeresKristijano RonaldoPrimeraReal MadridŠpanijaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara