""
""

Fofana i Mitrović? Rašović kaže da su idealan tandem (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.08.13. | 17:42

Albert Nađ dodaje da po pitanju angažovanja napadača Širaka nema novosti

Još tapka u mestu Partizanov plan o angažmanu Ismaila Beka Fofane (24). Dan pošto je predsednik Dragan Đurić najavio da su pregovori u toku i da ništa još nije potpisano, identična potvrda stigla je i od sportskog direktora Alberta Nađa.
Nema još novosti, ni po pitanju njegovog niti eventualnog angažmana Lorensa Larteja“, rekao je Nađ.

Šta li na sve to kaže struka? Utisak je da Vuk Rašović raširenih ruku čeka napadača Širaka, za koga niko u Humskoj 1 nije čuo (a kamoli gledao) dok se naš i jermenski prvak nisu sreli u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Ne znam dokle se stiglo u pregovorima, ali znam da Fofana ume da igra fudbal. Pokazao je u dve utakmice sa nama da ga nije lako čuvati. Sa njim bismo dobili brzinu u centralnom delu napada, svakako je reč je o zanimljivom igraču“, rekao je Vuk Rašović.

Izabrane vesti

Bude li napadač iz Obale Slonovače stavrno stigao na Topčidersko brdo to će značiti izvestan rastanak sa Aleksandrom Mitrovićem. Ostali bi u tom slučaju veliki zahtevi pred Partizanom i dilema: da li je bolji fudbaler koga traži Anderleht ili prvotimac najboljeg kluba Jermenije, koji je u karijeri igrao još za iranski Zob Ahan, Seve Sport u otadžbini, fracuskim niželigašima i norveškom Fredrikštad, a 2007. potpisao za Čarlton, ali nikad nije debitovao za Engleze.
Ne mogu da merim ko je bolji. Mitrović je naš igrač i znam ga još iz Teleoptika, nadam se da će osvojiti EP za omladince i zadovoljan se vratiti u Beograd, kako bi nam doprineo protiv Ludogoreca. A Fofanu ne mogu da na taj način da komentarišem, jer nije naš igrač. Još. Idealno je da njih dovijica sarađuju, budu zajedno u napadu“, očita je želja Vuka Rašovića.

(FOTO: Star sport, partizan.rs)


tagovi

Aleksandar MitrovićIsmail Beko FofanaLiga šampionaObala SlonovačeFK PartizanŠirakSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara