"Kraj tamo gde je sbe počelo: Forlan"
"Kraj tamo gde je sbe počelo: Forlan"

Forlan senior raspalio maštu navijača Penjarola: Dijego želi da se vrati kući i igra u Kopa Libertadores

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.05.15. | 18:04

"Nadamo se da ćemo ga videti kako nosi žuto-crni dres koji obožava još od malih nogu“, poručio je Pablo Forlan

Kraj tamo gde je sbe počelo: ForlanNavijači Penjarola su na nogama! Pablo Forlan, otac urugvajske legende Dijega, otkrio je da njegov sin želi da se vrati kući, obuče žuto-crni dres i igra u Kopa Libertadores. Forlan, koji je trenutno član Cerezo Osake za koju je u aktuelnoj sezoni postigao deset golova, već 18 godina je van svoje zemlje i izgleda da je rešio da stavi tačku na inostranu karijeru.
„Dijego je odlučio da se vrati u Montevideo i to će učini ako ne sada u julu, onda sigurno početkom 2016. godine. Želi da zaigra za Penjarol u Kopa Libertadores. Nadamo se da ćemo ga videti kako nosi žuto-crni dres koji obožava još od malih nogu“, raspalio je Pablo Forlan maštu navijača Penjarola.

Forlan senior dodao je da njegov sin ima dosta ponuda, međutim, želja da se vrati kući posle toliko godina je ogromna.
„Hoće da bude u krugu porodice i prijatelja i da uživa u tim trenucima. Takođe, želja mu je da zaigra za Penjarol na novom stadionu koji je u procesu izgradnje“, dodao je Pablo Forlan.

Izabrane vesti

Forlan je u Penjarolu naučio prve fudbalske korake, a sudbina ga je odvela u Independijente, Mančester junajted, Viljareal, Atletiko madrid, Inter, Internasional i Cerezo Osaku. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Penjarolmeđunarodni fudbalJužna AmerikaDijego Forlan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara