"Skols"
"Skols"

Forlan u rebusu: Pa čekajte, ljudi, ako Pogba košta 120.000.000, koliko je onda vredeo Skols?

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.16. | 08:53

"Samo zamišljam koliko bi Junajted morao da plati za njega da ga je kupovao. To je daleko najbolji fudbaler s kojim sam igrao", istakao je Urugvajac

SkolsIzvestan transfer Pola Pogbe u Mančester Junajted trese fudbalski svet. Pominje se suma od 120.000.000 evra što bi bio svetski rekord, a ima i onih koji takvu sumu gledaju kao nešto što nije baš potpuno realno.

Jedan od njih je upravo bivši fudbaler Mančester Junajteda - Dijego Forlan. On se u kolumni pita koliko bi onda vredeo Pol Skols da je Junajted morao da ga kupi u vreme kada je bio na vrhuncu karijere.
"Ako Pogba vredi 120.000.000 evra, zamislite koliko bi Junated ranije morao da da za Skolsa? To je daleko najbolji igrač sa kojim sam igrao. Junajted je imao sreće što on nije imao želju da napusti klub kada je bio igrač. On je lokalni momak, navijač Junajteda, jedan od retkih velikih fudbalera rođenih u blizini kluba koji je jedan od najvećih na svetu. Nisam mogao da ga zamislim da ode u Real ili Bajern", napisao je Forlan.

Izabrane vesti

Forlan je ipak istakao da je Pogba odličan fudbaler i da sve ima svoju cenu.
"Volim ga, on je dobar igrač. Može da postane jedan od najboljih vezista svoje generacije. Njegova vrednost? Vredi onoliko koliko je klub spreman da plati za njega", jasan je Forlan.

Pitanje za razmišljanje - kolika bi bila cena Skolsa iz igračkih dana u današnje vreme?

(FOTO: Action images)


tagovi

Pol SkolsPol Pogbameđunarodni fudballetnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaDijego Forlan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara