"Radost Brđana"
"Radost Brđana"

Forma se ne diže za sedam dana: Čuka ovu priliku ne sme da propusti!

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.07.15. | 09:07

Ljubitelji fudbala u našoj zemlji baš dugo nisu bili u prilici da gledaju jedan srpski tim koji je toliko fizčki dominantniji od rivala kao što je to bio slučaj u sinoćnom okršaju na Banovom brdu

Radost Brđana

Bogati Azeri sa velikim budžetom u svoje redove mogu da dovedu kvalitetne pojedince, ali novac jednostavno ne može da utiče na fizičku kondiciju, koja bi mogla da se ispostavi kao jedan od odlučujućih faktora u dvomeču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Čukaričkog i Gabale.

Izabrane vesti

Ljubitelji fudbala u našoj zemlji baš dugo nisu bili u prilici da gledaju jedan srpski tim koji je toliko fizički dominantniji od rivala kao što je to bio slučaj u sinoćnom okršaju na Banovom brdu.
"Mi smo to priznali i rekli smo to na konferenciji. Moguće je da podignemo nivo igre za sedam dana, ali mi imamo nekoliko igrača koji nisu imali kontinuitet u periodu čak i od šest meseci", rekao je strateg ekipe iz Azerbejdžana Roman Grigorčuk.

Trener Gabale ne zna kad mu počinje prvenstvo...

Sa druge strane Čukarički je nadmoć na terenu uspeo da kruniše pogotkom, a da je postigao barem još jedan mogao je potpuno mirne glave da putuje za Baku. Ovako, koncetracija će u revanšu morati da bude na najvećem mogućem nivou.
"Zaslužena pobeda, imali smo veliki broj šansi da je učinimo i ubedljivijom, ali neće nas gol. U svakom slučaju nosimo taj jedan gol na revanš“, rekao je neumorni Rajko Brežančić.

Penal kao nagrada za odličnu Čuku: Stojiljković srušio neubedljivu Gabalu! (VIDEO)

Levi bek Brđana smatra da je njegova ekipa učinila sve što je do nje da dođe do povoljnog rezultata u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i ne razmišlja previše o tome u kakvoj je formi protivnik.
"Mi smo igrali najbolje što možemo. Kao i uvek smo dali svoj maksimum, a sada da li su oni spremni ili ne, ja to ne znam zaista. Igraju sistem 4-1-4-1, probijali smo ih po boku kao što smo se dogovorili i zasluženo smo pobedili", dodao je bek Čukaričkog.

Spreman ili ne, domaćin će u revanšu jednostavno morati da krene po pobedu, što bi moglo da otvori šansu za Čukino najjače oružje, a to je tranziciona igra.
"Očekujemo lakšu utakimcu. Oni jednostavno moraju da se otvore, imaju gol zaostatka, što nama stvara šanse da možemo da postignemo još koji pogodak", rekao je Brežančić.

Gabala će Beograđane narednog četvrta dočekati na Baksel areni u Bakuu, koja ima kapacitet od 15.000 mesta.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SrbijaLiga Evropekvalifikacije za Ligu EvropeGabalaČukaričkiAzerbejdžan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara