"Toni Pjulis"
"Toni Pjulis"

Forsira čvrst fudbal, a takav je i čovek: Toni Pjulis vesla od Londona do Pariza u dobrotvorne svrhe

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.01.15. | 18:00

Trener u spreman da pređe 724 kilometra iako ima 57 godina

Toni PjulisMnogi ga kritikuju zbog stila fudbala koji koristi, tvrde da se previše oslanja na fizičku silu, da se kod njega ceni samo snaga, ali Toni Pjulis izgleda samo primenjuje svoje životne principe i prenosi svoj karakter na igrače pošto je 57-godišnji trener najavio da će u dobrotvorne svrhe veslati od Londona do Pariza!

Novi strateg Vest Bromvič Albiona je 10 godina proveo na čelu Stouk Sitija, te se nije ni premišljao kada je čuo za akciju dečije klinike iz Stouka na Trentu i na kraju sezone će preveslati 724 kilometra.
„Veoma sa povezan sa gradom i sa ustanovom te nisam mogao da kažem ne. Ove godine ću veslati od Tauer Bridža do Ajfelovog tornja. Biće prilično teško zbog svih stvari koje sada radim. Morate da izađete iz Temze, da idete skroz uz obalu jer malim plovilima ne daju da prelaze kanal zato što je prometan. Nikada nisam radio ovako nešto, ništa na moru, to je pravi izazov“, rekao je Pjulis.

Izabrane vesti

Pritom Pjulisu ovakve ekstremne fizičke akcije nisu strane pošto je osvojio 5.895 metara visoki Kilimandžaro, dva puta istrčao maraton, a biciklom je prešao put od najsevernije do najjužnije tačke Ostrva.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionVeslanjeToni PjulisPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara