"Stadion Partizana snimljen u petak jutro"
"Stadion Partizana snimljen u petak jutro"

FOTO: Partizanov stadion kao nov

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.10.14. | 14:18

Završen proces zamene trave u Humskoj 1

Stadion Partizana snimljen u petak jutroHumska je osvanula u novom ruhu. Dan uoči 69. rođendana Partizan je završio proces zamene travnate podloge, što znači da će u bliskoj budućnosti na stadionu crno-belih moći da se igraju utakmice bez bojazni fudbalera da se na do skora ruiniranom terenu povrede.

Nova trava stigla je na Topčidersko brdo iz Mađarske, reč je o donaciji Fudbalskog saveza Srbije, koji je na insistiranje naših reprezentativaca (pre svega kapitena Branislava Ivanovića i njegovog zamenika Aleksandra Kolarova), ali i primedbi selektora Dika Advokata rešio da posle krećenja gostujućih svlačionica obnovi i travu na stadionu Partizana.

Izabrane vesti

Radovi za završeni jutros, a zvanična primopredaja terena na korišćenje biće obavljena sutra, na dan kad je osnovano Sportsko društvo Partizan.

Kako navodi zvaničan sajt crno-belih, novoj travi potrebno je 12 dana da „prodiše“, što znači da će ona biti maksimalno spremna za večiti derbi sa Crvenom zvezdom, 18. oktobra, uz napomenu da će četiri dana ranije na istom mestu reprezentacija Srbije ugostiti Albaniju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

HumskaFK PartizanSrbijastadion PartizanaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara