""
""

Foto priča koja sve otkriva: Tomić sigurno dolazi za trenera, Nedićev blok vodi Partizan

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.12.15. | 16:06

Zoran Popović se nije ni pojavio na Banjici, Grobari pevali samo Saši Iliću

Partizan je još jednom uspeo da razočara navijače. Ako se pogleda rezultat deluje da je ispustio dva boda na Banjici, mada bi preciznije bilo konstatovati da je osvojio jedan, jer je tek u završnih 20 minuta uspeo da izbegne treći vezani poraz. Završilo je 2:2 u pretposlednjem meču Ljubinka Drulovića na klupi crno-belih. Pretposlednjem, jer će ga posle utakmice sa Borcem u 22. kolu (sreda, 17.00) naslediti - Ivan Tomić.

To je gotova stvar. A da je povratak bivšeg kapitena (u dva mandata) i sportskog direktora u Humsku 1 izvestan svedoče i fotografije sa Banjice.

Izabrane vesti

Trener Teleoptika došao je da gleda svoj budući tim, da snimi situaciju i uveri se šta ga čeka kad bude promovisan u četvrtog šefa struke Parnog valjka u kalendarskoj godini.

Tomić je utakmicu sa Radom pratio u društvu bliskih prijatelja Žarka Lazetića i Dražena Bolića, sa kojima je ne tako davno bio među polaznicima za dobijanje PROFI licence UEFA, u Centru za edukaciju FSS, kojim rukovodi Dušan Savić.

Ako ne bude veleobrta - a sva je prilika da neće - Tomić će u sredu veče praktično postati trener Partizana, pošto će Ljubinko Drulović zbog loših rezultata biti smenjen, uprkos činjenici da mu ugovor važi do juna naredne godine.

Tomić se dogovorio sa sportskim direktrom Ivicom Ilievim i generalnim direktorom Milošem Vazurom da sedne na klupu Partizana, s tim što je jedina dilema kad će taj posao biti ozvaničen, jer je Upravni odbor crno-belih trenutno u ostavci, te nema ko da potvrdi odluku o imenovanju novog trenera.

Činjenica da se Tomić dogovorio sa Ilijevim i Vazurom otkriva još jedan detalj, potvrđen fotografijama sa Banjice. Naime, blok formiran oko Vojislava Nedića, dosadašnjeg potpredsednika, ima najveće šanse da preuzme vlast u Partizanu na Vanrednoj skupštini kluba, koja će biti zakazana najkasnije do 10. januara.

Da je tako jasno je na osnovu činjenice da meč Rad - Partizan uživo nije posmatrao dosadašnji predsednik Zoran Popović, kao i da su uz Nedića sedeli dosadašnji potpredsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura. Oni će, verovatno, ostati u klubu, koji će dobiti i novog predsednika.

Još jedan detalj na Banjici govorio je više od bilo kojih reči. Grobari su veći deo meča ćutali, jedino su se oglasili skandiranjem u finišu utakmice kad su pozdravili kapitena Sašu Ilića, a ovaj im na podršci uzvratio stavljanjem ruke na grb i otpozdravom.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vojislav NedićSuperligaSrbijaFK PartizanMiloš VazuraMilorad VučelićIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara