FOTO VEST: Valijente je Partizanov

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.06.18. | 14:07

Danas u Beograd, već sutra u Ptuju

Završen posao. Mark Valijente je novi štoper Partizana.

Španski defanzivac stigao je danas u Beograd, obišao stadion u Humskoj 1, potpisao ugovor na dve godine i tako rešio jednu od ključnih pozicija u projekciji crno-belog tima u novoj sezoni. S obzirom da mu je istekao ugovor sa belgijskim Eupenom, Valijente je član Parnog valjka postao kao slobodan igrač, što je  povoljna okolnost za Parni valjak, imajući u vidu na baš ružičasti situaciju u klupskoj kasi.

Izabrane vesti

Valijente je izričita želja trenera Miroslava Đukića, koji ga je trenirao u Valjadolidu od 2011. do 2013, kad je sa klubom sa stadiona Zorilja izborio povratak u špansku Primeru. Inače, u sezoni 2015/2016 bio je i saigrač golmana Vladimira Stojkovića u izraelskom Makabiju iz Haife. Ti podaci trebalo bi da mu olakšaju prilagođavanje na novu sredinu. Ostaje da se vidi koji će broj izabrati Valijente, s obzirom da je u Eupenu nosio 44 na poleđini dresa, ali je on sad zauzet dolaskom rumunskog desnog beka, Gabrijela Enekea.

Mark Valijente će se već sutra priključiti novim saigračima u Ptuju, gde će se fudbaleri Partizana pripremati do 5. jula.

S obzirom da je njegovim dolaskom povećan broj štopera, a da su planirani da igraju još Nemanja R. Miletić i mladi Svetozar Marković, dozvolu da pronađu novi klub dobili su Milan Mitrović i Bojan Ostojić. Obojica bi trebalo vrlo brzo da pronađu angažmane u inostranstvu.

FOTO: FK Partizan


tagovi

Mark ValijenteLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara