""
""

Fotografija koja je digla Ameriku na noge: Srednji prst za Altidora (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.03.15. | 18:03

Nekadašnji napadača Sanderlenda zablistao na debiju za Toronto

Rikardo Kaka je nagrađen ovacijama publike u Orlandu, međutim, apsolutni junak prvog kola nove sezone MLS lige je Džozi Altidor. Novi napadač Toronta je postigao dva gola u pobedi svog tima nad Vankuverom (3:1), što mu je donelo priznanje za najboljeg igrača uvodne runde, ali osim po pogocima u kanadskom derbiju, njegov povratak u Severnu Ameriku pamtiće se i po proslavi drugog gola.

Pošto je Panenkom sa penala zatresao mrežu domaćeg tima, Altidor je pošao ka tribinama, ispod kojih ga je sačekalo iznenađenje u liku navijačice Vankuvera, izvesne Kristi Oličuk, koja mu je srednjim prstom pokazala šta misli o njegovom učinku. Ta fotografija je preko noći „zapalila“ ljubitelje fudbala u Americi i Kanadi, ali snažni napadač u gestu mlade navijačice ne vidi ništa loše.
To mi je jedna od omiljenih fotografija. Strava je šta je uradila, stvarno kul sa njene strane. Znam da nije bila zlonamerna. Siguran sam da će zbog nje ova fotografija više vredeti, da će me ljudi više pamtiti“, rekao je Altidor.

Izabrane vesti

Inalče, on je na početku avanture u MLS ligi već dao dva gola, koliko ukupno u dresovima Hala i Sanderlenda na 70 utakmica Premijer lige. Upravo sa Stadiona svetlosti je stigao u novi klub i odmah oduševio trenera Greg Vanereja.
Džozi je igrao kao čudovište. Njegovi potezi bili su svetski, mislim da je kritičarima zapušio usta“.

Uverite se sami kako je igrao reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država.


tagovi

TorontoMLSmeđunarodni fudbalDžozi Altidor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara