Patrik Eze Frajdej
Patrik Eze Frajdej

Frajdej budi Petlove, Lazić i Aisati pomažu

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.04.18. | 10:20

Denizliju preko potrebni bodovi za opstanak u Turskoj 2

Uzbudljivo je u trci za promociju u najjače društvo Turske, ali biće "čupavo" i u borbi za opstanak. Gazijantep i Manisa su se već predali, o čemu svedoči i podatak da su nedavno dali voljno najboljim igračima, a za jedino preostalo mesto koje vodi u treći rang konkurišu tri tima. Najugroženiji je Eskišehir, koji je juče doživeo peti vezani poraz, dok je Denizli dva boda daleko i danas ima priliku da dobrim rezultatom uveća prednost. Strepi još i Samsun, koji je tri boda udaljen od zone ispadanja.

Denizliju neće biti lako, jer u okviru poslednjeg meča 30. kola gostuje Balikeširu. Domaćin se i dalje nada plasmanu u plej-of, koji mu je uz meč manje daleko sedam bodova, ali je ipak dostižan. Da je kojim slučajem osvojio neki bod na prethodna dva domaćinstva, već bi bio u daleko izglednijoj situaciji. Sa druge strane, Denizli ne briljira na strani. Petlovi su poraženi na sedam od proteklih deset duela na strani, ali nadu u dobar rezultat ulivaju neka poznata imena u sastavu Denizlija.

Izabrane vesti

Petlovi su se u polusezoni pojačali u svakoj liniji tima, pa tako odbranom komanduje nekadašnji štoper Crvene zvezde Darko Lazić, veznim redom nekada veliki talenat holandskog fudbala i dečko koji je sa 16 godina odbio Barselonu Ismail Aisati, dok navalu predvodi najbolji strelac Superlige Srbije 2015. godine Patrik Eze Frajdej, kada je nosio dres Mladosti iz Lučana. Nigerijac na šest mečeva još nijednom nije zatresao mrežu, pa je krajnje vreme da počne da radi svoj posao. Dajemo prednost Denizliju.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:00 5327 TUR 2 Balikesirspor - Denizlispor ds X2 1,76
Ukupna kvota1,76

TURSKA 2 - 30. KOLO

Ponedeljak
17.00: (1,95) Balikešir (3,45) Denizli (3,60)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

sportsko klađenjePatrik Eze FrajdejDarko LazićIsmael AisatiDenizliBalikešir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara