"Adu"
"Adu"

Fredi Adu: Veoma sam uzbuđen, imamo jako dobar tim!

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.08.14. | 13:43

"Nadam se pobedi. Sperman sam, ali od trenera zavisi kada ću zaigrati i koliko", rekao je Amerikanac pred meč sa Lučancima

Adu

Trener Jagodine Mladen Dodić izjavio je danas da je cilj ekipe u narednoj sezoni Superlige Srbije da bude bolja nego prošle, kada je osvojila treće mesto.

Izabrane vesti

Jagodinci u prvom kolu Superlige u subotu dočekuju Mladost iz Lučana.
"To smo radili poslednjih godina, iz godine u godinu podizali krirterijume i ostvarivali ciljeve. Ambicije su nam da ove godine budemo bolji od prethodne, a da bi se to desilo moramo na svakoj utakmici da ulazimo sa ciljem da pobedimo", rekao je Dodić na konferenciji za novinare u Jagodini.

On je naveo da su u prve utakmice uvek najteže i dodao da ekipa sa novom energijom ulazi u superligašku sezonu.
"Bila bi bolja okolnost da su novi igrači došli na početak priprema, ali kako je za nas, tako je i za svaku druge ekipe. Igračima koji su došli posle utakmica sa Klužom nedostaju pripreme. Sa kosturom ekipe od prošle godine, sa novom energijom i igračama očekujem dobru igru i pobedu", naveo je Dodić.

Novo igrač Jagodine Fredi Adu istakao je da je prošlo dosta vremena otkako je odigrao poslednji zvanični meč.
"Veoma se radujem, uzbuđen sam i smatram da imamo jako dobar tim. Nadam se pobedi. Sperman sam, ali od trenera zavisi kada ću zaigrati i koliko", kazao je Adu.

Utakmica se igra u subotu od 20 sati na gradskom stadionu u Jagodini.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaJagodinaFredi Adu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara