""
""

Frimpong - jedan od 27 jednakih: Pripremam se kao da ću igrati svaki meč

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.11.17. | 16:30

„Svesni smo da je svaki igrač iz naše ekipe toliko dobar da zaslužuje da igra“, poručuje defanzivac iz Gane

Štoper Crvene zvezde Abraham Frimpong nije obeshrabljen prilično malom minutažom u ovoj sezoni, već naprotiv, deluje da je izuzetno motivisan i spreman da svakog trenutka iskoristi svoju šansu, baš kao što je to činio nekoliko puta u dosadašnjem toku sezone.

Izabrane vesti

Upravo bi defanzivac iz Gane mogao da bude jedan od onih koji igrač koji bi mogao da se nađe u startnoj postavi meča osmine finala Kupa Srbije protiv Borca naredne srede.
Već razmišljamo o susretu u Čačku i pripremamo se. Idemo utakmicu po utakmicu, još na početku sezone šef nam je rekao da je taj način razmišljanja jedini put do uspeha. Vrlo je bitno što je u našoj svlačionici uvek ista atmosfera, nebitno da li igramo prvenstveni duel, utakmicu u Kupu ili u Evropi. Svi smo maksimalno motivisani da se dobro pokažemo na svakom meču. Protiv Borca u sredu idemo na pobedu i siguran sam da ćemo je i ostvariti, kao što uvek i uradimo, rekao je Frimpong.

Štoper crveno-belih jese nakon pauze zbog povrede vratio ekipi na meču sa Zemunom.
Sada mi je najvažnije da sam zdrav, povrede su iza mene i mogu da treniram punim intenzitetom. Već smo se vratili vrlo ozbiljnom radu nakon nekoliko dana pauze. Potpuno smo fokusirani na ono što nas očekuje u nastavku prvenstva, radimo naporno kako bismo nastavili sa odličnim rezultatima koje smo beležili do sad. Moram da primetim da smo svi u svlačionici puni pozitivne energije i srećni što smo se vratili radu, dosadno je bez treninga i utakmica. Lično uživam u fudbalu i jedva sam čekao da poovo počenmo da treniramo.

Svaka ukazana šansa se mora iskoristiti na pravi način.
Pripemam se kao da ću igrati svaki meč, a na šefu je da odluči ko će dobiti šansu. Svesni smo da je svaki igrač iz naše ekipe toliko dobar da zaslužuje da igra. Ima nas dvadeset i sedmoro, ko god dobije šansu uvek je iskoristi na najbolji mogući način. Podržavamo jedni druge i vlada sjajna atmosfera u ekipi, zaključio je Frimpong.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaFK Crvena zvezdaAbraham Frimpong

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara