"Dejan Meleg"
"Dejan Meleg"

Frka oko Melega - Kajzeri uplatio 300.000, Voša traži milion €

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.07.17. | 16:39

"Turci su uplatili pomenutu sumu na osnovu papira koji je falsifikat koji su sastavili Meleg i jedan član bivše uprave FK Vojvodina, a mi ga ne priznajemo", tvrdi prvi čovek Lala, Dragoslav Vuković

Dejan MelegProblemi na relaciji Dejan Meleg - Vojvodina se iz dana u dan se produbljuju. Doskorašnji kapiten napustio je novosadsku Staru damu pod ne baš prijateljskim osnovama kada je u junu prešao u redove Kajzerija. Turski klub je čak uplatio 300.000 evra obeštečenja, ali to rukovodstvo Vojvodine ne prihata, jer traži ukupno milion. Pojašnjenje je za novosadski Dnevnik dao prvi čovek Voše, Dragoslav Vuković.

"Stigla je na naš račun uplata od 300.000 evra, kao obeštećenje za Melega, ali mi to ne prihvatamo, jer je cena za transfer ovog igrača milion evra. Turci su uplatili pomenutu sumu na osnovu papira koji je falsifikat i koji su sastavili Meleg i jedan član bivše uprave FK Vojvodina, a mi ga ne priznajemo. Nećemo mu dati ispisnicu dok se neko iz Kajzerija ne bude pojavio i seo s nama za sto da razgovara, jer takav papir ne postoji ni kod nas u dokumentaciji, niti da je overen u FSS-u. Ujedno, Dejan Meleg će morati da objasni ko mu je dao takav papir, jer sigurno je da mi nećemo dozvoliti da bilo ko deluje na štetu FK Vojvodina.".

Izabrane vesti

Kako će se ovaj problem razrešiti, ostaje da se vidi, dok Voša nastavlja pripreme za predstojeću Superligu koju otvara 22. jula na Karađorđu protiv Čukaričkog.

 (foto: MNpress)


tagovi

Dejan MelegDragoslav VukovićKajzerisporSuper ligSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara