Frka u Sportingu: Žorž Mendeš od 18 miliona tražio sedam, predsednik viče - ovo je zločin!

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.06.18. | 15:49

Buran dan u Lisabonu

Lisabon je na nogama! Rui Patrisio je jednostrano raskinuo ugovor sa Sportingom jer je predsednk Bruno de Karvaljo u poslednjem trenutku stopirao njegov transfer u engleski Vulverhempton.

Klupko se polako odmotava, a javno je reagovao i predsednik lisabonskog velikana, koji je za sve što se dešava optužio svetski poznatog menadžera Žorža Mendeša, koji je tražio preveliki deo kolača od transfera u Englesku - klubu u kojem vuče sve konce.
„Meni je žao što Rui nije pričao sa poslodavcem oko svega što se dešavalo. Želim da vas obavestim da je Sporting pregovarao sa Mendešom, koji nam je prvo dao predlog za prelazak igrača u Napoli, ali se nakon dolaska novog trenera ohladio interes. Potom je u igru ušao Vulverhempton. Stvari treba tretirati na pravi način. Od 18.000.000 evra Mendeš je želeo 7.000.000, a mi smo rekli – NE! Želeo je da iskorsti situaciju u kojoj smo se nalazili, što je zločin. Žao mi je što Rui nije pregovarao sa nama jer bi možda sve bilo rešeno“, rekao je Bruno de Karvaljo.

Izabrane vesti

U Sportingu postoji ozbiljan strah da se čitava situacija sa Partisijom ne prenese i na ostatak tima, koji je doživeo ozbilne stresove u tek završenoj sezoni, a na kraju istrpeo i upad huligana u trening centar. Jer u pitanju je kapiten tima koji ima dosta uticaja unutar svlačionice i sa sobom bi mogao da „povuče“ još neke nezadovoljne pojedince.
Žao mi je što se ovo desilo, Rui po zakonu ima sedam dana da povuče svoju odluku. Žao mi je što nije shvatio da je u pitanju manipulacija i da se radi o stvarima koje nemaju veze sa njim“, rekao je De Karvaljo.

Patrisio je čitavu karijeru proveo u Lisabonu, u Sporting je došao sa svega 12 godina, a standardni čuvar mreže je već 10 godina, zabeleživši čak 464 nastupa u dresu popularnih Lavova.

Foto: Action images


tagovi

Žorž MendešRui PatrisioBruno de Karvaljo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara