Điđi Bekali
Điđi Bekali

Fudbalski cirkus Điđija Bekalija - upao u svlačionicu, izvređao igrače, izbacio ih iz tima, pa se pokajao

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.02.18. | 14:50

Nova egzibicija kontroverznog gazde FCSB-a

Najluđa fudbalska priča današnjeg dana stiže nam iz Rumunije. Tamo večeras u ponoć ističe zimski prelazni rok, a ponovo će glavna zvezda biti čuveni gazda FCSB-a Điđi Bekali.

Naime, nezadovoljan partijom mladog golmana Danijela Vlada i desnog beka Gabrijela Enahea na derbiju s Dinamom iz Bukurešta (2:2), Bekali je odmah sinoć jurnuo u svlačionicu da im posle utakmice saopšti da su obojica njegovom odlukom izbačeni iz prvog tima. Posebno je ovaj surovi biznismen bio besan na golmana, dečkića od samo 18 godina kojeg je sočno izvređao.

Izabrane vesti

SVE KVOTE ZA REVANŠ MEČ LIGE EVROPE LACIO - STEAUA

Potom, kada je shvatio da se malo zaračunao, jer mu Vlad treba za revanš sa Lacijom u Rimu u Ligi Evrope u četvrtak uveče (FCSB ima 1:0 iz prvog meča), probao je da se opravda.
"Pozvao sam trenera Diku i izvinio sam se za moj postupak. Shvatio sam da sam pogrešio, morao sam da dovedem novog golmana tokom zime. Ovaj mali na golu Vlad, on misli da je iznad svih. Pa nije on Mesi među golmanima. Počeo sam već da tražim novog golmana. Treba nam pojačanje, a ovaj dečko videćemo... Možda će braniti u Rimu", rekao je Bekali.

Kontroverzni biznismen danas je pronašao rešenje. Iz redova prvoligaša Konkordije iz Kjažne stiže iskusni Kristi Balgradean (29) nekadašnji golman gradskog rivala Dinama iz Bukurešta. A tek njegov transfer je pravi šou.

Iskusni čuvar mreže nalazio se na odmoru sa porodicom ovoga jutra kada ga je Bekali pozvao na mobilni i u ovim trenucima Kristi putuje ka prestonici Rumunije kako bi potpisao ugovor sa FCSB. Ima dovoljno vremena do ponoći da završi taj posao, ali neće, ipak, moći da brani u Ligi Evrope jer nije prijavljen. Tako će u Rimu na gol opet mladi Vlad...

(FOTO: Screenshot)


tagovi

SteauaĐiđi Bekali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara