"Dejan Stanković"
"Dejan Stanković"

FUDBALSKO ZAGREVANJE: Deki o bombama, Mijat o Simeoneu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.06.14. | 13:49

Sergej Trifunović i Zoza Panjković intrvjuisali su u Madridu i Milanu dve fudbalske legende

Dejan Stanković

Put ka Lisabonu, tokom "Chipsy fudbalskog zagrevanja" vodio je Sergeja Trifunovića i Zozu Panjkovića preko Milana i Madrida, a svratiti u ova dva grada i ne videti se s Dekijem Stankovićem i Peđom Mijatovićem prosto je nemoguće.

Izabrane vesti

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije i as Intera prisetio se u razgovoru s Chipsy-jevim reporterima na stadionu Đuzepe Meaca kakav je to osećaj rešiti gradski derbi, kao i "bombi" koje je slao u mreže protivničkih golmana dok je nosio dresove Zvezde, Lacija i Intera. Neke od njih živeće zauvek kroz prepričavanje i klipove na jutjubu, a pogledajte šta sam Deki kaže o njima...

S druge strane, Peđa Mijatović odavno nije aktivan igrač, ali i dalje je jedan od omiljenih igrača Real Madrida. Onaj gol protiv Juventusa kojim je 1998. godine doneo evropsku krunu Kraljevima posle 32 godine čekanja obezbedio mu je mesto u analima najvećeg kluba na planeti.

Peđa Mijatović

Međutim, u nedavno završenoj sezoni hit je bio drugi madridski klub, Atletiko, i njegov trener Čolo Simenone, koji je energičnim vođenjem ekipe izazivao veliku pažnju, a isplatilo mu se titulom u Primeri i mestom u finalu Lige šampiona, gde je poražen upravo od Reala. Pogledajte kako Mijat objašnjava Čolov fenomen.

Sergej i Zoza su na svojoj turneji imali još mnogo zanimljivih sagovornika, a priloge možete pogledati na oficijalnoj Chipsy Facebook stranici.


tagovi

ŠpanijaSerija AReal MadridpromoPrimeraPredrag MijatovićMarboItalijaInterEvropaDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara